Polityka Prywatności klauzule ciasteczka

POLITYKA PRYWATNOŚCI - KLAUZULE INFORMACYJNE o właścicielu portalu PORTALI POSWOJSKU - CIASTECZKA

Pod pojęciem PORTALE POSWOJSKU, rozumie się portale informacyjne należące do firmy poswojsku.pl sp. z o.o.: www.poswojsku.eu , www.poswojsku.info , www.poswojsku.pl , www.poswojsku.com.pl , www.poswojsku.com , www.poswojsku.org , www.poswojsku.org.pl .

PORTALE POSWOJSKU są stronami internetowymi jedynie informacyjnymi. Nie zbierają żadnych danych osobowych - nie umożliwiają zakładania kont użytkownika. Z właścicielem portali można się skontaktować mailowo i wówczas- zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego I Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) należy wiedzieć, że:

  1. 1. Właścicielem portalu PORTALE POSWOJSKU i równocześnie Administratorem Danych Osobowych (ADO) przekazanych mailowo jest poswojsku.pl sp. z o.o., dane kontaktowe: 98-220 Zduńska Wola, REGON: 100843936, NIP: 8291721598, telefon: 509869388, mail: biuro ( @) poswojsku.eu;
  2. Firma nie ma inspektora ochrony danych, obowiązki informacyjne ADO wykonuje - Gołębiowski Dariusz;
  3. Cele przetwarzania danych osobowych: otrzymane dane osobowe w mailu są przetwarzane jedynie w celu udzielenia odpowiedzi na zapytania potencjalnych klientów firmy poswojsku.pl sp. z o.o., głównie w postaci oferty handlowej, a po zakończeniu rozmów handlowych maile z danymi osobowymi są kasowane;
  4. Informacje o odbiorcach danych osobowych: dane osobowe nie są nigdzie dalej przekazywane;
  5. Otrzymane dane osobowe przechowywane są tylko w celu prowadzenia rozmów handlowych z potencjalnymi klientami;
  6. Posiada Pani/Pan prawo do: żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych. Przy czym należy pamiętać, że Twoje dane, jeżeli przekazałeś/aś je mailem i nie są prowadzone z Tobą rozmowy handlowe- zostały usunięte, poprzez skasowanie otrzymanego maila w ciągu maksymalnie 30 dni od jego otrzymania;
  7. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Pana/Pani dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego I Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.;
  8. Podanie danych osobowych jest zupełnie dobrowolne i ma sens jedynie wtedy, gdy reprezentujesz firmę, gdyż firma sprzedaje swoje usługi doradcze i szkoleniowe pod markę GDDM Potęga Wiedzy - tylko innym firmom. Nie obsługuje osób fizycznych.
  9. PORTALE POSWOJSKU nie zbierają żadnych danych użytkowników portali, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane - pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Portalu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Portalu. Cookies zawierają zazwyczaj nazwę strony internetowej, z której pochodzą, unikalny numer oraz czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym. Po upłynięciu tego czasu, cookies na Twoim komputerze są kasowane.
  10. Możesz także we własnym zakresie: wyczyścić pamięć podręczną Twojej przeglądarki, dzięki czemu usuniesz pliki cookies i/lub korzystając z ustawień Twojej przeglądarki możesz zablokować możliwość przechowywania plików cookies. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Portalu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest ADO. Pliki cookies nie są wykorzystywane przez właściciela portali, a jedynie służą do poprawienia szybkości funkcjonowania stron, które przeglądasz. Operator portalu uprzejmie informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie PORTALI POSWOJSKU
  11. Możesz także samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies w Twojej przeglądarce: Firefox - zmiana ustawień cookies, Chrome - zmiana ustawień cookies, Opera - zmiana ustawień, Safari - cookies, Internet Explorer - zmiana ustawień, reset, EDGE - cookies

Komplesowe doradztwo RODO

Przygotowanie niezbędnej dokumentacji RODO, szkolenia RODO dla firm i instytucji

poswojsku.info bezpłatne szkolenia i porady RODO on-line

RODO Ochrona Danych Osobowych Dokumentacja wzory jak zrobić

www.gddm.com.pl Zduńska Wola, Paprocka 86; szkolenie RODO - już od 290 zł, doradztwo RODO - już od 290 zł

RODO Ochrona Danych Osobowych Dokumentacja wzory jak zrobić